CIRFOOD krijgt primeur met smart cooler van Vegan Masters

Cateraar CIRFOOD is de eerste partij in Nederland die aan de slag gaat met de nieuwe smart cooler van Vegan Masters. “Deze partij geloofde al in een heel vroeg stadium in Vegan Masters en is al met ons assortiment actief bij het hoofdkantoor van Sanoma en op de campus van Wageningen University & Research (WUR)”, zegt Willem van Rijswijk, formulemanager bij Vegan Masters, tegenover Vegan Business.

Vegan Masters verwacht begin september de eerste smart coolers te gaan plaatsen. “Voor het einde van het jaar rekenen we erop dat er zo’n 50 in Nederland zullen staan. In 2021 verwachten we door te groeien naar minimaal 250 coolers. Momenteel hebben wij het eerste meubel bij ons op kantoor staan. Hier testen wij hem uitgebreid en zorgen we voor alle integraties in onze systemen. Onze eigen medewerkers en andere gebruikers en bezoekers van het pand kunnen hem nu al gebruiken. We merken dat de Foodservice markt op dit moment door corona even onzichtbaar is voor de buitenwereld, maar achter de schermen is iedereen druk bezig. Er is de nodige interesse in onze smart cooler en verschillende cateraars zien perfect welke (nieuwe) behoefte wij invullen. De primeur is voor cateraar CIRFOOD.

Wat de smart cooler uniek maakt, is volgens Van Rijswijk dat de totaaloplossing van Vegan Masters een combinatie biedt van techniek, logistiek en vers product. “Een concept zoals onze smart cooler kan alleen een succes worden als je alle drie beschikbaar hebt. Dankzij onze partner Vendingland beschikken wij over de meest innovatieve techniek op het gebied van vending van dit moment. Om een (ultra)vers assortiment te kunnen bieden, werken wij zonder tussenkomst van een groothandel met logistiek in eigen beheer. In onze centrale productiekeuken worden alle gerechten dagvers volgens strikte richtlijnen in een hygiënische omgeving bereid en verpakt.”

#leefliefdevol #eetplanten #veganbusiness #vegan #sustainable #plantbased #plantbasedfood #veganfood #foodservices #catering #veganmasters #cirfood

LEEF LIEFDEVOL. EET PLANTEN.

  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 Vegan Business