top of page

Kindly Made is één van de eerste plant-based designbureau’s van Nederland

Het in Amsterdam gevestigde Kindly Made is één van de eerste plant-based designbureau’s van Nederland. Dat zegt oprichter Timo Kramp tegen Vegan Business. “Kindly Made richt zich volledig op de merkontwikkeling en uitstraling voor plantaardige en vegan merken."

Kramp begon zijn carrière als freelance graphic designer, waarbij hij werkte voor verschillende studio’s en agencies in binnen- en buitenland. Nadat hij ongeveer drieënhalf jaar geleden besloot vegan te worden, heeft Kramp zijn werkzaamheden als freelancer bij studio’s en agencies neergelegd en is hij zich volledig gaan focussen op de merkontwikkeling van plantaardige merken. Dit resulteerde uiteindelijk in de oprichting van Kindly Made Studio.


“Kindly Made helpt plantaardige merken met de ontwikkeling van hun identiteit”, vertelt Kramp. “Door middel van unieke en creatieve design oplossingen helpen wij impact te maken en verandering te creëren in de huidige consumentenmarkt. Naast het feit dat een plantaardige levensstijl een belangrijk onderdeel is voor de toekomst van onze planeet, willen wij graag laten zien hoe fijn en allerminst lastig het is deze leefstijl toe te passen. Door de jaren heen heb ik een team van inmiddels vijf personen verzameld, waarvan iedereen de plantaardige levensstijl volgt. Het is fantastisch om samen met een gelijkgestemd team te werken aan projecten die echt bijdragen aan een betere wereld.”

“Het is fantastisch om samen met een gelijkgestemd team te werken aan projecten die echt bijdragen aan een betere wereld”

Ondanks dat de studio pas in 2019 is opgericht, heeft Kindly Made al veel merken mogen helpen met de ontwikkeling van hun identiteit, waaronder de branding van Karma Shoarma. “Naast identiteitsontwikkeling, wat onze expertise is, helpen wij ook bij het designen van (retail)verpakkingen, schrijven wij merkstrategieën en designen wij websites voor onze klanten.” De uiteenlopende merken waar Kindly Made voor werkt of heeft gewerkt, zijn onder andere energiebedrijf Vandebron, non-profit organisatie Justdiggit, het duurzame fashion platform Fashion For Good, architectuurcentrum Arcam Amsterdam en The Karma Box. “Wij streven er naar onderdeel te zijn van een wereld waarbij een plantaardige levensstijl de norm is.”


Meer informatie over Kindly Made vind je op: www.kindlymade.studio. Op Instagram kun je het bedrijf volgen via: www.instagram.com/kindlymade.studio.

Hozzászólások


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page