Magioni: ‘We gaan in 2020 compleet vega’

Uit recent onderzoek van Magioni onder haar 50.000 volgers blijkt dat 22% vlees op een pizza steeds vaker als een ‘no go’ ziet. “Hopelijk is dit het begin van een nieuwe trend in de pizza-industrie”, zegt Sanne Jans, Brand Manger bij Magioni, tegen Vegan Business.


“Gelukkig wint de vegetarische pizza steeds meer terrein. We gaan in 2020 compleet vega met Magioni. Hiermee besparen we zo’n 100.000 kilo vlees op jaarbasis.” Verder bleek uit het onderzoek datg fruit op een pizza niet gewaardeerd wordt. Maar liefst 52% van de deelnemers is geen fan van pizza Hawaii. Een ander opvallend resultaat van het onderzoek is de plek waar we het liefst pizza eten: op de bank of op bed.


Magioni is in 2015 opgericht door Manon van Essen. Vorig jaar werd Dr. Oetker grootaandeelhouder. De verse pizzabodems en belegde pizzabodems van Magioni bevatten minder calorieën, meer groenten en zitten vol voedingsstoffen. De pizzabodems bestaan voor ten minste 32% uit groenten. De producten van Magioni worden verkocht in bijna alle supermarkten in Nederland en ook in België en Engeland.


#leefliefdevol #eetplanten

LEEF LIEFDEVOL. EET PLANTEN.

  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 Vegan Business