top of page

16.500 downloads voor e-book Easy Vegan Sweets

Easy Vegan Sweets, het nieuwe e-kookboek van So Vegan So Fine in samenwerking met Living the Green Life (LTGL), is een maand na release al 16.500 keer gedownload. Dat zegt Claudine Vrooijink, marketingmanager van So Vegan So Fine, tegen Vegan Business.

"Het boek is erg populair", vertelt Vrooijink. "Er zijn tot nu toe maar liefst 16.500 downloads geweest en dat aantal loopt nog steeds op. Veganistisch bakken blijkt een dikke hit. Voor mensen die een plantaardige levensstijl hanteren is dit kookboek een feestje om te ontvangen. Vol met inspiratie om uren in de keuken aan de slag te gaan met bijna 40 zoete recepten. Het boek bevat daarnaast handige tools voor niet-vegans om toch veganistisch te bakken. Welke zuivelproducten kun je vervangen door plantaardige ingrediënten? Om het vervolgens makkelijk om te turnen naar een diervrij genietmomentje. Ik denk dat het vegan bakken hierdoor super laagdrempelig is geworden en mensen er zo enthousiast over zijn. Vitaminstore bijvoorbeeld heeft het boek ook op haar website geplaatst en verstuurd naar hun nieuwsbriefabonnees.”

Het gratis e-book staat vol overheerlijke recepten, waaronder een vegan chocoladesouffle, frambozen-rockyroad en red-velvetcake. Na goed testen, bakken en vooral veel proeven zijn alle smaakvolle recepten door LTGL gemaakt met de vijf smaken chocoladepasta’s van So Vegan So Fine, een van de biologische merken van de Nederlandse chocoladepastafabriek Brinkers Food.

Komentarze


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page