top of page

'Aanvragen Health Food Wall stromen binnen'

"De aanvragen voor Health Food Wall stromen momenteel binnen." Dat zegt oprichter Anouk Snelders tegen Vegan Business. "De doelen voor 2021 zijn dan ook gericht op groei. Dit zullen nieuwe locaties zijn, maar ook uitbreiding binnen bestaande locaties die dit jaar de waarde van Health Food Wall hebben ervaren."

Onlangs opende Health Food Wall twee onbemande en flexibele Smart Fridges op locatie Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar. Snelders vertelt verder: "We zijn heel enthousiast over onze samenwerking met Noordwest Ziekenhuisgroep. Naast een mooie locatie op een centraal punt bij de OK krijgt ook het vernieuwde opleidingscentrum een Health Food Wall. Met de Health Food Wall kunnen medewerkers van het Noordwest ziekenhuis 24/7 kiezen voor een gezonde en plantaardige optie, met keuze uit onder andere wraps, maaltijden, smoothie bowls, verse snacks zoals brownies en diverse sappen. Ons doel is om gezond en plantaardig eten beschikbaar te maken in alle branches, waaronder ook kantoren en universiteiten. Natuurlijk is het voor ziekenhuizen juist nú extra belangrijk om werknemers en gasten te stimuleren om gezondere keuzes te maken. Mensen zien steeds meer de waarde van het zelf nemen van de verantwoordelijkheid voor hun gezondheid, en gezonde voedingskeuzes maken kan hierbij aan bijdragen. Het is voor ons daarom extra speciaal om binnen ziekenhuizen te mogen uitbreiden."

'We zijn ontzettend dankbaar voor de mooie samenwerkingen die wij dit jaar hebben kunnen sluiten'

Momenteel staat een aantal Health Food Walls op stand-by in kantoren. "Deze zetten we direct weer aan indien de Covid19 gerelateerde maatregelen iets versoepelen. We hadden het begin dit jaar door alle uitdagingen en maatregelen niet verwacht, maar we halen ondanks alles alsnog de doelen die wij in 2019 hadden gezet voor 2020. Onze doelen voor 2021 zijn het uitbreiden van Health Food Wall binnen Nederland en daarnaast het uitbreiden van ons huidige assortiment met nieuwe lekkere gerechten. Ook staat er een sterke samenwerking in de planning voor eind 2020 - januari 2021, waarover er gezamenlijk met onze nieuwe partner snel een uiting naar buiten zal worden gebracht. We zijn ontzettend dankbaar voor de mooie samenwerkingen die wij dit jaar hebben kunnen sluiten en de mogelijkheid die Health Food Wall biedt om veilig, snel en gemakkelijk te kiezen voor gezond, vegetarisch en veganistisch. Zo hopen wij een positief steentje te mogen bijdragen."

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page