top of page

Albert Heijn zet in op gezonde leefstijl met gratis app

Albert Heijn wil met de FoodFirst Leefstijlcoach-app klanten op een positieve manier helpen om beter te eten, meer te bewegen, goed te ontspannen en lekkerder te slapen. Marit van Egmond, CEO van Albert Heijn, wil een gezonde leefstijl toegankelijk maken voor iedereen: "Een gezonde leefstijl geeft je veel energie en helpt je om je elke dag lekker in je vel te voelen."

De app is gratis en biedt, advies, inspiratie, talloze relevante gezondheidschallenges, video's en beweeg-, voeding- en meditatieschema's. Ervaren coaches staan klaar om deelnemers te helpen met een blijvende gezonde leefstijlverandering. Van Egmond heeft aan dat het maken van gezonde keuzes maken en die ook volhouden lastig is. "FoodFirst Leefstijlcoach biedt relevante challenges voor jou persoonlijk - zoals meer groente eten, vaker een vegetarische maaltijd of bewuster omgaan met suiker - en verschillende tips om het vol te houden." De app is ontwikkeld samen met verschillende experts, zoals artsen, koks, diëtisten, sportcoaches en gedragswetenschappers. Omdat iedereen anders in elkaar zit en andere doelen en voorkeuren heeft qua levensstijl, krijgen deelnemers advies en schema's op maat. De app maakt daarmee een gezonde levensstijl leuk, lekker, gemakkelijk en relevant voor iedere deelnemer. Een belangrijk onderdeel van de app zijn challenges op het gebied van eten, slapen, bewegen en ontspannen. Een challenge is een kort, motiverend veranderprogramma dat meestal zo'n twee weken duurt. Elke dag krijgen deelnemers een korte opdracht om op te focussen, inclusief handige filmpjes en artikelen vol tips en inspiratie. Daarnaast ontvangen ze motiverende e-mails en berichten van hun coaches. Bij de challenges rond voeding ontvangen ze bovendien iedere dag een recept.

'Gezond eten is de basis voor een gezonde leefstijl'

Deelnemers aan FoodFirst Leefstijlcoach staan er niet alleen voor. Een team van vooraanstaande gezondheidsexperts op het gebied van onder andere eten, diëtiek, bewegen en yoga staat klaar voor iedereen om te coachen met motiverende video’s, leuke oefeningen, handige schema’s, slimme tips en gezonde recepten. Zo is huisarts Tamara de Weijer hoofdcoach, laat tv- kok Rudolph van Veen zien hoe je lekker én gezond kunt koken, helpen beweegcoach Han de Hair en yogacoach Teuni Verhagen deelnemers met oefeningen en geeft diëtiste Steffi Haazen voedingsadvies. "Gezond eten is de basis voor een gezonde leefstijl", zegt Van Egmond tot slot. "Met FoodFirst Leefstijlcoach helpen we je daarnaast ook met bewegen, slapen en ontspannen. Dat moet voor iedereen bereikbaar zijn. Niet voor niets bieden we de app gratis aan. Zo kan iedereen die dat wil ook daadwerkelijk meedoen."


Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page