top of page

Animal Rebellion houdt lezing bij Willicroft

Donderdagavond 10 september om 18:00 uur houdt Animal Rebellion een klimaatezing in de winkel van Willicroft. Vanwege coronoa kunnen hier maximaal tien mensen fysiek bij aanwezig zijn, maar de lezing is ook online te volgen via Zoom. De avond wordt afgesloten met een plantaardige kaasproeverij.

"Het is van cruciaal belang dat impactgerichte bedrijven samenwerken met lokale activistische groepen", zegt Fred Rosa namens Willicroft tegenover Vegan Business. "Elk type organisatie heeft specifieke vaardigheden en ervaringen waar de ander van kan profiteren. Omdat we allemaal dezelfde toekomst voor ogen hebben en dezelfde waarden delen, zou het zonde zijn om door structurele verschillen de potentiële vruchten van samenwerking te verliezen. Bedrijven kunnen deze bewegingen rechtstreeks ondersteunen via hun platform of door het hosten van events (zoals wij nu doen), maar ook in de vorm van het bijwonen van protesten, door donaties en nog belangrijker - door de waarden te belichamen waar de activisten voor vechten. Op hun beurt kunnen activistische groepen een krachtige motivatie bieden voor verandering, praktische actieplannen om deze verandering door te voeren en de mogelijkheid voor het bedrijf om hun eigen impact te verbeteren."


Klik op onderstaande link om de lezing live online te volgen: https://us02web.zoom.us/j/85157793776?pwd=OWFLTDVYcmlndjU4anZNenVzMHA3dz09

Commentaires


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page