top of page

Bar Bistro Calypso in zee met Vegafoodies.nl

De tweede horecasluiting is een zware klap voor zelfstandige ondernemers. Toch zit Linzi Lemmens, chef en eigenaar van vegan Bar Bistro Calypso aan het Stratumseind in Eindhoven, niet bij de pakken neer.

Al tijdens de eerste lockdown zette Bar Bistro Calypso een afhaal- en bezorgservice op, en sloten ze zich aan bij Thuisbezorgd. "Daar is nu sinds vorige week ook een samenwerking met Vegafoodies.nl bij gekomen", zegt Linzi Lemmens. "Vegafoodies is een uniek nieuw platform, speciaal gericht op bezorgservices voor vega(n) food. Een van de mooie kenmerken van deze service is de brede straal voor de bezorgingen: maar liefst 5 km. Zo kunnen wij onze real good plant based food bij veel adressen leveren."

'Tijdens de horecasluiting kunnen klanten de gehele dag het Stratumseind op met de auto'

Calypso heeft haar best gedaan het afhaal- en bezorgmenu zo aantrekkelijk en speciaal mogelijk te maken. Zo is er een tijdelijke aanbieding van een vegan kaasplank met daarbij lekkere drankjes, voor een avondje borrelen thuis. "De huisgemaakte kombucha, die recent op het menu in de bistro verscheen, kan je nu ook voor thuis bestellen in flessen van 1 liter. En helemaal nieuw is de heerlijke kimchi. Daarnaast kun je natuurlijk de bekende en geliefde burgers, wraps, tapas en desserts bestellen, plus extra kroketjes en worstenbroodjes voor thuis in de vriezer. Handig om te weten: tijdens de horecasluiting kunnen klanten de gehele dag het Stratumseind op met de auto. De ingangen zijn via het Stadhuisplein, via het bruggetje bij het van Abbe, en via de Oude Stadsgracht bij de Dela."

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page