top of page

Beauty by Esmé is eerste vegan friendly schoonheidssalon van Nederland

Bijgewerkt op: 13 mrt. 2021

Tijdens de tweede lockdown heeft Esmé van Esch-van Gorp het concept van Beauty by Esmé veranderd. Ze toverde haar bedrijf om tot de eerste vegan friendly pedicure- en schoonheidssalon van Nederland.

"Als kind en jong volwassene had ik veel last van huidproblemen zoals eczeem en acné", vertelt Van Esch-van Gorp tegenover Vegan Business. "Na veel research ben ik naast verantwoorde huidverzorging ook veganistisch gaan eten. Deze combinatie heeft mijn huid volledig terug in goede conditie gebracht. Al een tijdje was ik aan het stoeien met mijn concept en doelgroep. Tijdens de tweede lockdown besloot ik het roer om te gooien en leg ik nu volledig de focus op eco- & vegan friendly. Meer dan ooit voel ik me in balans met mijn bedrijf. Het sluit compleet aan bij mij als persoon. Dit is een plek waar ik zelf terecht had willen komen toen ik zelf huidproblemen had."

'Meer dan ooit voel ik me in balans met mijn bedrijf'

Beauty by Esmé in Tilburg staat voor verantwoorde uiterlijke verzorging, met aandacht voor dier & mileu. Als eco- & vegan friendly beautysalon onderscheiden zij zich door met minimale middelen maximaal resultaat te behalen. De producten (welke een Peta-Award hebben) en verbruiksartikelen die gebruikt worden tijdens de behandeling zijn allemaal 100% vegan.


Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page