top of page

Brandplant introduceert Vantastic Foods bij Jumbo Maripaan

Brandplant heeft de Vantastic Foods range van Absolute Vegan Empire (AVE) bij de 15 Jumbo supermarkten van Maripaan Groep geïntroduceerd. "We zijn een samenwerking aangegaan met Jumbo Maripaan voor de introductie van een van onze nieuwste merken, Vantastic Foods van AVE", zegt Gertjan Kruik namens Brandplant tegenover Vegan Business.

"AVE is in Duitsland bekend vanwege hun grootste webshop van plantaardige producten. Uiteraard zijn we zeer trots dat we middels deze samenwerking een breder aanbod aan kunnen bieden van veganistische producten welke een echte aanvulling zijn voor het assortiment." Pieter Kuizenga van de Maripaan Groep vult aan: "Plantbased is voor onze klanten erg belangrijk en we zien steeds meer klanten vegan producten kiezen. Onze Jumbo Foodmarkt in Groningen heeft bijvoorbeeld het grootste aanbod vegan van heel Nederland en we zijn continue op zoek naar nieuwe producten om ons aanbod te versterken. Klanten komen immers van ver buiten Groningen naar de winkel voor ons unieke assortiment. Vantastic Foods heeft een mooi breed assortiment met producten die stuk voor stuk fantastisch van smaak zijn en daarmee direct een aanvulling voor mijn assortiment. Ze zijn gewoon echt heel goed! Daarnaast kan ik door de flexibele, professionele samenwerking met het team van Brandplant dit merk op een snelle, eenvoudige en de juiste manier introduceren. Ik heb veel vertrouwen in de kwaliteit en diversiteit van het merk voor ons als supermarkt."


Brandplant

Brandplant is een distributeur voor de Benelux die zich richt op plantaardige en/of biologische merken. Naast de samenwerking met Vantast!c foods heeft Brandplant onder andere de exclusieve distributie voor PLAYin CHOC (vegan, bio, duurzame kinder surprises) en de door hun zelf ontwikkelde merken merken Upside (plantaardige, bio en vegan worstjes) en Pianta Pasta (plantaardige, bio en vegan complete maaltijdsaus).


Absolute Vegan Empire

AVE is Duitslands grootste vegan merk dat al sinds 2001 vegan producten op de markt brengt. Het was Europa's eerste groothandel in puur plantaardige specialiteiten. Van hartige worst-, vlees- en kaas alternatieven tot plantaardige spreads, veganistische zoetigheden en gebak. Het uitgebreide assortiment van Vantastic Foods telt meer dan 150 producten.


Op de bovenste foto: Dirk Schnellen (rechts) en Gertjan Kruijk (links), derde oprichter van Brandplant (Erik van Gangelen) ontbreekt op de foto.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page