top of page

Choose! introduceert tandpasta in tabletvorm

Choose! heeft tandpasta in tabletvorm op de markt gebracht om verspilling van achtergebleven tandpasta in tubes te verminderen. Uit onderzoek blijkt dat er tot 20% van de tandpasta achterblijft in tubes die worden weggegooid. Ondernemer Pim van der Grind is Choose! gestart om deze verspilling tegen te gaan.

Tegenover Vegan Business zegt Van der Grind: "De Choose tabs zijn vegan, omdat we geloven in een betere wereld voor mens, dier en dé planeet. Om die reden zijn de tabletten volledig dierproefvrij en zijn onnodige chemische ingrediënten (zoals micro plastics) vervangen voor natuurlijke essentiële oliën. De tabletten zijn verantwoord ontwikkeld door tandartsen met behulp van fluoride om tandbederf te voorkomen. Naast het voorkomen van plastic restafval van tubes en de verspilling van achtergebleven tandpasta, dragen we structureel bij per abonnementslevering aan tandzorg voor kansarme kinderen in Kenia. Dit middels onze exclusieve samenwerking met https://dutchdentalcare.nl/." Per abonnementslevering wordt één euro gedoneerd aan de stichting Dutch Dental Care.

Om badkamers in Nederland verder te verduurzamen, verkoopt Choose! een bamboe tandenborstel, refill pot en travel case. Deze zijn zowel los verkrijgbaar als in een starter box. Mensen kunnen ervoor kiezen om periodiek een automatische refill van tandpasta tabletten in hun brievenbus te ontvangen.


Op basis van hoe vaak iemand zijn tanden poetst, kan er worden gekozen voor een abonnement voor twee, drie of zes maanden. Daarnaast is er ook een abonnement voor twaalf maanden beschikbaar om extra te besparen op CO2-uitstoot.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page