top of page

Dalicious richt zich op b2b-markt

Met het in november 2019 opgerichte Dalicious Organic Treats richt onderneemster Muriël Schueler zich nu ook op de zakelijke markt. "Dalicious Organic Treats is een heel mooie en onderscheidende gift om collega’s en relaties mee te verwennen, als teken van waardering voor de inspanning en loyaliteit", vertelt Schueler tegen Vegan Business.

"Maar ook heel geschikt als onderdeel van een kerstpakket en als cadeautje vanuit een loyaltyprgogramma. De voedzame ingrediënten voorzien in energie die de perfecte brain booster zijn tijdens een werkdag, thuis of op kantoor. Op deze manier wordt werken nog een stukje leuker!" Onlangs maakte Dalicious Organic Treats de transitie naar 100% organische productie. Deze herpositionering werd gevierd met een nieuwe retailverpakking. "We zijn een vegan, clean label met 0% toevoegingen, 100% plantaardig en puur. De nieuwe verpakking ondersteunt het verwengevoel dat we willen uitstralen en bevat zes treats, gemaakt van dadels, zonnebloempitten en specerijen."


De twee smaken zijn: organic cinnamon coconut en organic crunchy cacao, verpakt per twaalf stuks in een display. De CAP bedraagt €3,95.


Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page