Dr. Oetker komt met vegan diepvriespizza

Vanaf volgende week zijn er drie varianten van The Good Baker pizza’s van Dr. Oetker te vinden in het vriesschap bij Albert Heijn en Jumbo. Het gaat om één 100% plantaardige versie en twee vegetarische pizza's.

The Good Baker – Spinach & Pumpkin Seeds is een pizza met een knapperige bodem met havervlokken. Getopt met spinazie, pompoenpitjes, gemarineerde tomaatjes, rode ui en plantaardig alternatief voor kaas. De CAP bedraagt €3,49.


Gezond en duurzaam Alle drie de pizza's zijn rijkelijk belegd met groente en bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Naast de groenten zorgt ook de krokante steenovenbodem voor een gezonde touch, want deze is gemaakt met havervlokken, zuurdesem of spinazie. De vega(n) pizza’s zijn laag in calorieën en hebben een Nutri-Score A of B. Ze zijn daarmee een gezondere keuze in het vriesvers pizza assortiment. Naast gezondheid is duurzaamheid ook een belangrijk onderdeel van The Good Baker. Zo bestaat de doos volledig uit gerecycled karton.