top of page

Drie jonge ondernemers ontwikkelen kruidentoren om verspilling tegen te gaan

De drie jonge ondernemers Marnix Keurhorst, Ard-Jan Bluemink en Harm Keurhorst van Local Indoor Farming (LIF) ontwikkelen kruidentoren om verspilling tegen te gaan. Om de productie te financieren is het drietal een crowdfundingcampagne gestart. Inmiddels is al meer dan €88.500,- opgehaald.

LIF is twee jaar geleden ontstaan, omdat de drie ondernemers ervoeren dat de kruiden lastig langer dan een week in leven te houden zijn. “Het gebruik van verse kruiden past goed in de trend van vers, gezond en lokaal", zegt Keurhorst. "Het gebruik ervan neemt zowel thuis als in de horeca toe, maar we zien dat het moeilijk is de kruiden voor een langere tijd te kunnen gebruiken, daarom zijn we twee jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van onze kruidentoren.” De jonge ondernemers delen een passie voor gezond en vers en willen verspilling tegengaan. De ondernemers verkopen via hun webshop al langer verse kruiden en informeren hun klanten ook over de kruiden en de verzorging ervan. Wat volgens hen nog miste, was een manier op die kruiden vers te houden, ook als je zelf geen moestuin bezit. Daarom werd de LIF Kruidentoren ontwikkeld.


Geen verspilling meer

De flexibele kruidentoren is naar wens aan te passen en past in elke ruimte. Door het vernuftige watersysteem hoef je slechts een keer per week water te geven. Geen verspilling meer en de kruiden groeien vanzelf weer aan. De toren is een Nederlands product en wordt grotendeels geproduceerd door lokale bedrijven. De kruidentoren is zowel geschikt voor de particuliere als de zakelijke markt. In combinatie met de webshop, het kruidenabonnement en een ontzorgingsconcept voor bedrijven kan LIF aan de behoefte van elke kruidenliefhebber voldoen.


Comentários


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page