top of page

Drie nieuwe sauzen toegevoegd aan assortiment The Mayo Sisters

The Mayo Sisters heeft haar assortiment uitgebreid met drie nieuwe sauzen. Het gaat om de smaken Piri Piri, Truffel en Aïoli. In de Truffel mayo zitten echte zwarte truffel stukjes, de Piri Piri is een mix van kruiden volgens hun familierecept en de Aïoli heeft een eigen twist.

Zoals vanuit huis geleerd, bedenken de zussen Helen en Martine Hissink alle sauzen zelf, zodat je zeker weet dat er geen troep in zit. In 2018 creëerden ze hun romige Franse mayonaise zonder ei en zonder suiker en zo begon het avontuur van The Mayo Sisters.


100% plantaardig

De mayo van The Mayo Sisters is 100% plantaardig, suikervrij, lactose- en glutenvrij, vrij van smaak-en kleurstoffen, vrij van sulfiet & EDTA (E385) en 15% minder vet dan gewone mayonaise.


The Mayo Sisters mayo is te koop bij diverse speciaalzaken in Nederland, online bij onder andere Crisp, Puur & Fit en Bol.com, en binnenkort ook bij Sligro.


De consumentenadviesprijs van de Original fles van 450 ml en de Truffel van 250 ml bedraagt €4,99. De Aïoli en Piri Piri fles van 250 ml hebben een CAP van €3,99.


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page