top of page

Festival Make a Change gaat door

Hoewel de recent aangekondigde coronamaatregelen roet in het eten leek te gooien, gaat het Haagse duurzaamheidsfestival Make A Change toch door.

"We boffen dat de opzet vanaf het begin anders was", zegt organisator Sofie den Bulk tegenover Vegan Business. "Er is niet één centrale festivallocatie, het draait juist om het ontdekken van zoveel mogelijk nieuwe plekken in de stad, waar mensen toffe dingen met duurzaamheid aan het doen zijn. Verduurzamen heeft voor veel mensen nog de associatie van offers brengen. Daar maken we met dit festival korte metten mee." Het festival vindt plaats op verschillende locaties in Den Haag; in restaurants, winkels, (moes)tuinen, strand, duin en bos. Het aantal deelnemers per onderdeel is beperkt en overal wordt gezorgd voor voldoende afstand. Het festival is leuk voor zowel volwassenen als kinderen, en workshops worden meestal zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. Op het programma staat onder meer de Tour de Fork: met een gids mee langs drie duurzame toprestaurants in Den Haag, waar steeds één gang geserveerd wordt. Terwijl bezoekers genieten van een bijzonder gerecht horen zij het verhaal van de zaak en het voedsel, met als afsluiter een intiem live optreden. Er is onder meer een vegan wijn- en spijsproeverij.


Make A Change vindt plaats in de herfstvakantie; van 19 tot en met 25 oktober. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.


Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page