top of page

Focus Foodbar wil uitbreiden buiten Tilburg

Een jaar nadat Focus Foodbar, het enige 100% plantbased restaurant in Tilburg, haar deuren opende, heeft eigenaar Bregje Mols haar zinnen gezet op een tweede locatie. “We willen op termijn uitbreiden naar een andere stad”, zegt zij tegen Vegan Business.

Hoewel de huidige coronacrisis het de horeca in Nederland niet makkelijk maakt, merkt Mols dat de vraag naar plantbased eten en drinken blijft groeien. Een jaar nadat zij op 17 augustus 2019 de deuren opende van Focus Foodbar, is het tijd om de balans op te maken. “Mensen weten ons inmiddels te vinden. We kunnen naar alle bescheidenheid zeggen dat het goed gaat. Veganisten, vegetariërs, maar ook mensen die open staan voor iets nieuws, komen bij ons eten. Van jong tot oud. Erg leuk om te zien hoe divers de doelgroep is.”

'We kunnen naar alle bescheidenheid zeggen dat het goed gaat'

Tijdens de recente lockdown is Focus Foodbar open gebleven voor take-away. Dat bleek een goede zet. “Het heeft storm gelopen en dat heeft ervoor gezorgd dat we ons hoofd boven water hebben kunnen houden. We hebben gemerkt dat mensen écht graag willen dat we blijven” ,vertelt de 29-jarige eigenaresse. “Ik ben er zelfs, ook door de regionale functie die we hebben, over na aan het denken om uit te gaan breiden naar een stad buiten Tilburg.” Welke stad dat wordt en wanneer dat gaat gebeuren, houdt Mols nog even geheim.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page