top of page

George & James brengt nieuw vegan product op de markt

Producent George & James introduceert een nieuw vegan product: Topea, gemaakt van kikkererwten, water en kruiden. "Een soortgelijk product is nog niet te koop in Nederland", vertelt oprichter Firoz Gafoer in gesprek met Vegan Business.

"Wij zijn de eerste die dit product op de Nederlandse markt brengen. Tevens produceert George & James zelf de Topea, dus een 100% Nederlands product. Verder maakt het de Topea bijzonder omdat het puur natuur is en bestaat alleen uit kikkererwten, water en kruiden. Topea bevat geen conserveringsmiddelen, kleur- of smaakstoffen en is gluten- en lactose vrij. Topea heeft een subtiele, nootachtige smaak. Topea is veelzijdig en kan binnen enkele miuten worden bereid. Gebruik het in een salade, in een wrap, in rijst-, curry of groentegerechten. Topea is heel snackbaar en lekker bij de borrel met en dipsausje." Volgens Gafoer kan Topea 'snel en eenvoudig' worden bereid in een koekenpan, wok, frituurpan of Airfryer. "De bereidingsmethode die onze voorkeur heeft, is frituren. We zijn vooral onder de indruk van de consistentie wanneer de Topea wordt dichtgeschroeid: knapperig aan de buitenkant en romig aan de binnenkant!"


Momenteel is Topea alleen verkrijgbaar bij de plaatselijke kruidenierswinkel/ buurtsuper in Den Haag. "Binnenkort hopen we in gesprek te gaan met Oriëntal Group, Marqt, De Kweker, Vegan Fresco en Viva la Vegan. We doen er alles aan om dit jaar in een supermarkt te liggen, zodat we meer mensen van dit heerlijk product kunnen laten meegenieten."

Comentarios


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page