top of page

Gold&Green brengt nieuwe variant Pulled Oats op de markt

Gold&Green introduceert met Pulled Oats Tex Mex een gekruide variant van de populaire vleesvervanger. Pulled Oats Tex Mex is verkrijgbaar bij Deen, online bij Albert Heijn en binnenkort ook bij Crisp. Pulled Oats is verpakt in een minimale hoeveelheid plastic, met daaromheen een herkenbare kartonnen verpakking. Hiervoor wordt 72% minder plastic gebruikt in vergelijking met de vorige verpakking.

Pulled Oats Naturel staat bekend om zijn lekkere bite en neutrale smaak waardoor het heel goed de smaak van het gerecht opneemt. Pulled Oats Tex Mex is een smaakvolle uitbreiding op deze neutrale variant. De Pulled Oats is al op smaak gebracht en wordt verkocht met een sachet kruidenolie, dat tijdens het bakken kan worden toegevoegd. Pulled Oats neemt op deze manier de Mexicaanse smaken extra goed op. De buitenkant wordt bovendien knapperig en kruidig. Gold&Green zorgt er hiermee voor dat iedereen op eenvoudige wijze smaakvolle, vegetarische Tex Mex gerechten kan bereiden. Pulled Oats is een populair alternatief voor vlees bij zowel consumenten thuis als in de horeca. Het is een plantaardig eiwit dat door de hoge kwaliteit en lekkere bite als alternatief voor vlees te gebruiken is.

Pulled Oats is gemaakt van vijf ingrediënten: haver, tuinbonen, erwten, een beetje olie en een snufje zout. Door de combinatie van haver en peulvruchten, is de hoeveelheid en kwaliteit van eiwitten heel hoog: Pulled Oats Tex Mex bevat 24 gram eiwit per 100 gram én alle negen essentiële aminozuren.


Gold&Green Foods Ltd is een besloten vennootschap, opgericht om mensen te helpen om duurzaam, voedzaam en lekker te eten. Dit doet Gold&Green met Pulled Oats, een plantaardige eiwitbron. Pulled Oats is sinds 2019 in Nederland beschikbaar, voor zowel consumenten als horeca.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page