top of page

Hands Off My Chocolate introduceert plantaardig alternatief voor M&M's

Hands Off My Chocolate komt met vegan choco bites op de markt. In het Nederlandse supermarktschap is de nieuwe productlijn te vinden in drie smaken: peanut, crispy en popcorn. "Er was voor de populaire choco-bites in gele en blauwe zakken nog geen vegan alternatief", zegt oprichter en true chocolate lover Kitty Smeeten tegen Vegan Business. "En nu dus wel."

"Het meest uniek aan onze choco bites is dat ze helemaal vegan zijn en ook nog eens net zo lekker als de vergelijkbare niet-vegan variant. Daarnaast zijn onze bites ook nog eens 100% natuurlijk, palmolievrij, gemaakt van eerlijke chocolade en duurzaam." De peanut variant bestaat uit een geroosterde pinda die is ondergedompeld in een romige laag vegan chocolade met hierover een gekleurd crunchy laagje. Hands Off biedt hiermee een plantaardig alternatief voor de meest populaire smaak uit het bite-size schap. De crispy variant heeft een luchtige, knapperige kern die is omhuld met vegan chocolade en een gekleurd laagje. Deze natuurlijke kleuren komen o.a. van biet en caroteen. Met de Popcorn Bites brengt Hands Off de twee beste snacks samen voor een filmavondje: popcorn omhuld met vegan chocolade.


Testpanel

Om te garanderen dat de vegan Bites echt minstens even lekker zijn, heeft Hands Off meer dan 100 chocoladeliefhebbers ingeschakeld voor een blinde test met bite-size concurrenten met gewone melkchocolade. Het testpanel beoordeelde de vegan bites als minstens even lekker. De vegan Hands Off chocolade is voorzien van het V-Label, het internationaal geregistreerde productkeurmerk dat garandeert dat een product geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat en het niet is geproduceerd met gebruik van dierlijke hulpstoffen. De vegan bites zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en via de website van Hands Off My Chocolate. De CAP bedraagt €2,99.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page