top of page

Huls introduceert 100% plantaardige droge worst bij PLUS

Huls heeft als eerste producent in Nederland van twee populaire droge worsten 100% plantaardige varianten ontwikkeld. "Momenteel is deze vega droge worst alleen verkrijgbaar bij alle supermarkten van PLUS", zegt Emmy ter Brugge, product- en brandmanager Huls, tegenover Vegan Business. "We zijn druk bezig om deze distributie uit te breiden bij andere retailers."

De vega sticks worden gemaakt op basis van soja-eiwit en groenten en zijn verkrijgbaar in de smaken Chorizo en Mediterraans. De Chorizo-variant heeft een licht pittige smaak; de Mediterraanse variant is iets zoeter. De producten bevatten geen dierlijke eiwitten. Ter Brugge: "Een heerlijke aanvulling op je borrelplank óf handig en lekker als snack voor onderweg."

'We zijn druk bezig om deze distributie uit te breiden bij andere retailers'

De CAP bedraagt €2,49. Het authentieke familiebedrijf Huls uit Groningen produceert al bijna 100 jaar een uitgebreid assortiment droge worsten.

Huls is onderdeel van Zwanenburg Food Group.


Met 1.800 medewerkers en een omzet van €600,- miljoen behoort Zwanenberg tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren, vleesconserven, snacks, soepen, sauzen, vegetarische en veganistische producten. Het bedrijf levert aan retail en groothandel onder diverse merknamen.


Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page