top of page

LIF Kruidentoren vanaf september op de markt

De crowdfundingcampagne van de drie jonge ondernemers Marnix Keurhorst, Ard-Jan Bluemink en Harm Keurhorst van Local Indoor Farming (LIF) is geslaagd. Dankzij de steun van 88 investeerders kan de kruidentoren in productie worden genomen. De eerste exemplaren worden in september op de markt verwacht.

LIF wil verse kruiden van goede kwaliteit voor iedereen beschikbaar maken. Het bedrijf ontwikkelde een kruidentoren gebaseerd op het principe van ‘Local Indoor Farming’. Deze toren zorgt ervoor dat kruiden onder ideale omstandigheden kunnen groeien. Door het flexibele ontwerp past de toren in elk interieur. Met behulp van een crowdfundingcampagne is in totaal €108.000,- opgehaald bij 88 investeerders. Het minimale bedrag van €80.000,- is daarmee ruim overschreden. Belangrijker nog dan het startkapitaal was de aandacht die zij op deze manier voor de kruidentoren konden vragen. Er zijn al flink wat torens verkocht en ook de interesse vanuit de horeca en het bedrijfsleven is volgens het jonge bedrijf groot.


Ontzorgingspakket

De komende weken wordt de laatste hand gelegd aan de productie van de eerste exemplaren. Vanaf september zullen deze worden uitgeleverd. De kruidentoren wordt aangeboden in combinatie met een abonnement voor verse kruiden, zodat de klant altijd voldoende keuze heeft uit een divers aanbod kruiden. Voor de horeca en het bedrijfsleven hebben zij een ontzorgingspakket ontwikkeld, zodat bedrijven geen omkijken hebben naar het onderhoud van de toren. Klanten kunnen losse kruiden en accessoires ook online bestellen.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page