top of page

Lush lanceert 65 nieuwe producten

Lush heeft haar assortiment vandaag uitgebreid met 65 nieuwe producten. Het gaat om nieuwe artikelen, zoals Winter Garden en terugkerende favorieten, zoals Golden Wonder. Alle producten, die volledig vegan zijn, maken deel uit van de wintercollectie en zijn zowel online als in alle Lush-winkels verkrijgbaar.

Dat bevestigt Ruby van Hoorn, pr-manager bij Lush Nederland, tegenover Vegan Business. "We hebben ook dit jaar hard gewerkt aan een wintercollectie die iets teruggeeft", vertelt Van Hoorn. "Niet alleen zijn de producten in de collectie geheel vegan en voor 80% verpakkingsvrij, maar ze zijn ook verpakt met verschillende gerecyclede materialen zoals mycelium, hennep en gerecyclede T-shirts. Voor ons is de wintercollectie altijd een kans om innovatie en creativiteit een stap verder te brengen."

Lush is een van oorsprong Brits bedrijf dat zich richt op de productie en verkoop van verse, handgemaakte, vega(n) cosmetica-artikelen die niet op dieren zijn getest, zoals zeep, bodylotion en make-up. In Nederland telt de keten tien vestigingen.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page