top of page

Lush lanceert twee nieuwe badproducten met CBD-olie

Sinds deze week zijn in de Nederlandse en Belgische winkels van Lush twee nieuwe badproducten verkrijgbaar die cannabidiol (CBD-olie) bevatten. De 4:20PM bath bomb en de Botanomancy bubble bar zijn ook online te koop via de webshop van de keten.

"We leven in een bijzonder angstige samenleving, waarin miljoenen mensen angsten en psychische aandoeningen hebben", vertelt Ruby van Hoorn, pr-manager bij Lush, tegenover Vegan Business. "Daardoor zijn er meer mensen dan ooit op zoek naar manieren om hen te helpen ontspannen. Er is niet slechts één manier om voor je lichaam en geest te zorgen, maar er zijn wel veel dingen die kunnen helpen: wandelen, yoga, eten, therapie. Een van de dingen die we veel van onze klanten hebben gehoord, is dat CBD hen helpt zich goed te voelen. Het is dus niet meer dan logisch dat we CBD-olie aan badproducten hebben toegevoegd – als het iemand kan helpen zich beter te voelen op een veilige en ethische manier, dan is het ’t proberen waard, toch?" Volgens Lush is CBD-olie niet verslavend en is het niet hetzelfde als de recreatieve drug cannabis. "CBD-olieproducten, waaronder Botanomancy bubble bar en 4:20PM bath bomb, zijn volledig legaal en veilig te gebruiken in Nederland. Ze zijn niet verslavend en hebben geen geestverruimende effecten. Kortom, er is niets om je zorgen over te maken."


Lush is een van oorsprong Brits bedrijf dat zich richt op de productie en verkoop van verse, handgemaakte, vega(n) cosmetica-artikelen die niet op dieren zijn getest, zoals zeep, bodylotion en make-up. In Nederland telt de keten tien vestigingen.


留言


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page