top of page

Lush opent tiende vestiging in Westfield Mall op 25 juni

Bijgewerkt op: 17 jun. 2022

Lush opent in het winkelcetrum Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam haar tiende vestiging volgens een nieuw concept met als doel de klantervaring verder te optimaliseren. Verdere uitbreiding van Lush-winkels door Nederland staat op de planning met Eindhoven en Groningen hoog op de wensenlijst.

“Na een uitdagende periode in retail hebben we enorm veel zin om weer te innoveren en te groeien", zegt Carmen van Leth, Retail Manager bij Lush. Westfield Mall of the Netherlands is hiervoor een uitstekende locatie; een winkelcentrum zoals Nederland dat niet eerder kende. Onze winkel biedt hierin een vernieuwd en duurzamer design dan ooit, waarmee wij onze klanten de ultieme winkelervaring bieden. Wij staan klaar om te verrassen. En wat ons betreft, is dit het begin van een reeks nieuwe Lush-winkels in Nederland..."


De officiële opening van de winkel is op zaterdag 25 juni om 10.00 uur. De eerste 200 klanten ontvangen een exclusieve tas met Lush-bestsmellers. Gedurende de hele dag bruist het van de energie bij Lush; zo is het om 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur mogelijk om kosteloos een eigen Lush-product te maken, kunnen klanten op de foto in het ultieme Lush-bad en staat met de lip sync performance van My Little Puny, bekend van Holland’s Drag Race, om 13.00 uur een knallende openingsact op het programma. Lush bedenkt, produceert en verkoopt verse, handgemaakte cosmetica. Lush is een campagnevoerend cosmeticabedrijf en heeft een passie voor directe, doelgerichte acties. Lush gebruikt haar winkels in 28 landen over de hele wereld als een platform om minder bekende sociale en milieukwesties onder de aandacht te brengen. Sinds 2001 heeft Lush zich gevestigd in Nederland. Inmiddels zijn er tien winkels en een online shop.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page