top of page

Maak kans op 2 vrijkaarten voor Cow

In samenwerking met Film Incompany, specialist in fimmarketing, mogen wij 5x2 vrijkaarten weggeven voor de Britse documentaire Cow van regisseur Andrea Arnold (Fish Tank, American Honey). De film draait om het leven van een vrouwelijke melkkoe en ging in première op 8 juli vorig jaar op het filmfestival van Cannes.

In Cow volgt regisseur Andrea Arnold het dagelijkse leven van een melkkoe. De camera zit zo dicht op haar huid dat zij de filmmaakster regelmatig omver loopt. Het resultaat is een intiem en puur cinematografisch portret van een individu dat gevangen zit in een kil systeem. “De film is een poging om stil te staan bij koeien", aldus Arnold. "Om zowel de schoonheid als de ellende van hun leven te zien. Niet op een romantische manier, maar op een levensechte manier. Het is een film over de dagelijkse werkelijkheid van een melkkoe en de erkenning van de geweldige dienst die ze ons bewijst."


Hoe maak je kans op 2 vrijkaarten?

In totaal mogen wij 5x2 vrijkaarten weggeven. Het gaat om fysieke vrijkaarten die te gebruiken zijn in elke bioscoop waar de film draait, zolang als de film draait. Het enige dat je hoeft te doen, is te mailen naar info@pvtentertainment.nl met in het onderwerpveld Cow. Zet in je mail ook je naam en adresgegevens, zodat we weten waar we de vrijkaarten naartoe mogen sturen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page