top of page

Meet Jack werkt samen met slager

Vegan startup Meet Jack is een samenwerking aangegaan met slager Peter Konijn. "We willen met Meet Jack zoveel mogelijk impact maken", zegt Marjolein Pleune, mede-oprichter van Meet Jack, tegenover Vegan Business.

"En daarom overtuigen we graag de carnivoor met onze vegan streetfood, zoals de gyros, rendang en bitterbal", vertelt Pleune verder. "De strategische samenwerking met slager Peter Konijn is dan ook een bewuste stap om de vleeseter nieuwe alternatieven te kunnen bieden met de bite van vlees, gemaakt van jackfruit." De 100% vegan producten van Meet Jack worden op dit moment verkocht aan restaurants, cateraars en groothandels. En nu dus voor de allereerste keer aan een vleesgroothandel. Peter Konijn is een van oorsprong kleinschalige groothandel, gespecialiseerd in varkensvlees. Ger Konijn, een boerenzoon uit de Beemster, startte het bedrijf in 1950 toen hij een slagerij opende aan de overtoom in Amsterdam West.


Supermarkt

Meet Jack ambieert een plek in het supermarktschap. Op haar website probeert het bedrijf via een slimme en originele oproep supermarktinkopers te verleiden. 'Het is moeilijk om producten te vinden die uit de schappen van de supermarkt vliegen', zo valt op de site te lezen. 'Mijn team begrijpt hoe moeilijk het is om ervoor te zorgen dat een product klaar is voor het grote publiek. Maar als je het goed doet, krijg je meer tevreden klanten. Daarom wil ik je kennis laten maken met een nieuw product dat mooi in je schappen past. Lees de informatie op deze pagina maar eens door. Laat het me weten wanneer je interesse hebt. Dan laat ik mijn team langskomen voor een proeverij.'
Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page