top of page

Misomada komt met ‘seizoenszakken’

Bijgewerkt op: 14 aug. 2020

Misomada komt binnenkort met seizoenszakken op de markt. “Dit zullen katoenen stoffen tassen zijn met huidvriendelijke producten voor elk seizoen en elk huidtype”, vertelt Mina Filopos van Misomada tegen Vegan Business. “We zullen bijvoorbeeld drie verschillende tassen aanbieden voor de zomer, voor de droge, vette en normale huid, hetzelfde voor winter.

Hij vervolgt: “Ook zullen we binnenkort Misomada-vakantietassen uitbrengen, die alle producten bevatten die nodig zijn om mee te nemen naar vakantie of om mee te kamperen.”

'Daarom is 98% van onze producten veganistisch'

Misomada is een Belgisch bedrijf dat zich richt op milieuvriendelijke lichaamsverzorgingsproducten. “Daarom is 98% van onze producten veganistisch. Op basis van persoonlijke ervaring geloven we in de positieve invloed van veganisme op de menselijke gezondheid, het welzijn van dieren en het milieu in het algemeen. Toen we ons bedrijf begonnen, hebben we gemerkt dat de veganistische producten vaak vrij duur zijn en soms niet met de verwachte kwaliteit hebben. Daarom hebben we besloten om onze klanten veganistische producten van topkwaliteit te bieden tegen een redelijke prijs. Op deze manier kunnen we meer mensen aanmoedigen om meer voor veganistische producten te gaan. Wij distribueren uitsluitend binnen de Benelux. Onze producten zijn afkomstig uit Griekenland, Oostenrijk, Italië, Slovenië, Malta, Litouwen en binnenkort ook uit België.”


Misomada heeft een fysieke winkel in het centrum van Lier in België en een webshop, waarmee de hele Benelux wordt bediend.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page