top of page

My Vegan World breidt begin 2021 assortiment uit

Webshop My Vegan World breidt begin volgend jaar haar assortiment uit. Dat zegt medeoprichter Mireille Brook, die de webshop samen met Willeke Huig startte, tegenover Vegan Business.


“We zijn net op inkoop geweest”, vertelt Brook. “In januari krijgen we ook (yoga) sportkleding en twee vegan kledingmerken voor dames erbij. Eén merk komt uit ons eigen land en wordt ontworpen in Amsterdam. Het is een merk dat echt een verschil wil maken en natuurlijk gebruikmaakt van duurzame materialen. Wij zijn helemaal enthousiast. Het andere merk heeft als motto ‘nature & fashion’. Zij laten zien dat een eigentijdse geest en duurzaamheid samen kunnen gaan en niet tegen over elkaar hoeven te staan. Daarnaast zullen we ook leuke drinkflessen, wijnkoelers en lunchboxes, die eco-vriendelijk en volledig BPA vrij zijn, aan onze webshop toevoegen. Alles geheel vegan uiteraard. In de toekomst willen nog vegan huidverzorgingsproducten, cosmetica en sieraden toe gaan voegen. Onze droom is om van My Vegan World een soort lifestyle webshop te maken. Gevuld met spulletjes waar je blij van wordt. We hopen binnen een of twee jaar een mooie showroom te hebben waar onze klanten gezellig kunnen langskomen als ze een keer de producten willen zien en voelen.”

‘Waarom doen we dit dan niet allemaal massaal?’

“Juist nu er zoveel gebeurd in de wereld is het tijd om wakker te worden. Je kunt niet meer doen alsof je van niets weet. Overal wordt je ermee geconfronteerd. Er zijn genoeg filmpjes te vinden en ook zijn er enorm veel onderzoeken gedaan naar duurzaamheid en diervriendelijkheid. Je kunt tegenwoordig zoveel mooie spullen kopen die wel bewust geproduceerd worden en waarvoor geen dieren gefokt, mishandeld en/of gedood hoeven te worden. Waarom doen we dit dan niet allemaal massaal?”

COVID-19 tijdperk

Brook denkt dat de mens altijd tijd nodig heeft om langzaam te veranderen. “Eerst ontkennen we het nog, dan gaan we het langzaam geloven, maar twijfelen nog, om vervolgens wanneer de meerderheid erachter staat, als een kudde schapen te volgen. Ik hoop dat de huidige periode waarin we nu met zijn allen zitten, het COVID-19 tijdperk, ons allemaal wakker schudt en dat juist dit de aanzet is om bewust te gaan kiezen voor duurzame en vegan producten. Vegan is niet suf of saai of alleen van plastic. Vegan is vooruitstrevend, liefdevol en mooi. Je draagt de natuur bij je op een verantwoorde manier. Dat is samenwerking met de natuur in plaats van alleen maar nemen en schade aanrichten. Wij zijn daarom altijd op zoek naar leuke, duurzame vegan merken zodat iedereen kan zien, voelen en ervaren dat je echt mooie tassen, sneakers en accessoires kunt kopen die bijdragen aan een betere wereld en een mooiere jij.”


My Vegan World is een webshop met vegan tassen, sneakers en accessoires, volgens de laatste modetrends en gemaakt met de nieuwste materialen, zoals onder andere Piñatex (ananasleer), appleskin (appelleer) en kurk.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page