top of page

New Webshop Award-nominatie voor Green Bakers

Green Bakers is genomineerd voor de New Webshop Awards (NWA) in de categorie Food. Green Bakers is een vegan webshop met verzending naar Nederland en België van de jonge ondernemers Jordi (23), Wendy (22) en Linsey (19) Luong, broer en zussen. Zij voelen zich vereerd dat zij een kans krijgen om hun verhaal te delen met anderen.

"Met de nominatie kunnen we vegan bedrijven vertegenwoordigen en laten zien dat het juist de jonge vegan bedrijven zijn die de transitie naar een duurzame wereld helpen versnellen,” zegt Jordi. Wendy vult aan: "Steeds meer consumenten koken plantaardig, maar bij bakken blijkt het soms toch te ingewikkeld te zijn om eieren, roomboter en slagroom te vervangen. Met de vegan bakmixen van Green Bakers willen wij plantaardig bakken voor iedereen gemakkelijker en toegankelijker maken." Linsey vertelt: "We zijn begonnen met de online verkoop van vegan bakmixen voor appel-kaneel cake, brownies en chocolate chip cookies, maar hebben plannen om nog meer producten aan te bieden, ook via fysieke winkels."

'Wij willen plantaardig bakken voor iedereen gemakkelijker en toegankelijker maken'

Green Bakers heeft zichzelf ten doel gesteld om zoveel mogelijk mensen te inspireren om milieubewuster te bakken. Daarom roepen zij nu iedereen op om op hen te stemmen, zodat plantaardig bakken meer aandacht krijgt. De NWA-verkiezing wordt georganiseerd om een podium te bieden aan jonge Nederlandse webshops waar met passie en inzet gewerkt wordt. Stemmen kan tot en met 7 september via de website van NWA.


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page