top of page

NVV lanceert startersgids voor veganisten

Na een periode van ruim twee jaar schrijven en ontwerpen komt de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) nu met Easy Peasy Vegan, een 75 pagina's tellende startersgids voor (beginnende) veganisten.

Abonnees van de digitale NVV-nieuwsbrief kunnen de gids sinds vandaag gratis downloaden. Binnenkort verschijnt er ook een gedrukte versie in de webwinkel. Als veganist kan het overweldigend zijn om informatie te vinden over alle verschillende onderwerpen die met deze levensstijl te maken hebben. Er zijn talloze artikelen en boeken geschreven en je kunt elke vraag natuurlijk Googlen. Alles dat je als (kersverse) veganist wilt weten, kun je nu op één plek vinden. Easy Peasy Vegan is een uitgebreide, maar overzichtelijke, stijlvolle gids die je meeneemt langs de belangrijkste ‘vegan vragen’ die de meeste mensen tegenkomen. Het boekje leert je alles over vitaminen en mineralen, e-nummers, recepten, sporten als veganist, kinderen vegan opvoeden, tips voor je sociale leven, vegan cosmetica en nog veel meer.


De gids is handig voor beginnende, maar ook voor gevorderde veganisten. Naast praktische tips wordt aan de hand van mooie illustraties uitgelegd wat het effect is van de consumptie van dierlijke producten op het milieu, wat het verschil is in waterverbruik als je plantaardig eet en welke keurmerken aangeven dat een product geschikt is voor veganisten.


Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page