top of page

Royal Spelt opent eerste 100% biologische bitterballen- en krokettenfabriek van Nederland

Royal Spelt Snacks B.V. heeft de deuren geopend van de eerste 100% biologische bitterballen- en krokettenfabriek van Nederland. "In eerste instantie richten wij ons op de horeca met luxe mini-kroketjes, kroketten en bitterballen", zegt Michael Kapoen tegenover Vegan Business.

"Op dit moment bedienen wij deze markt al, al is dat nog enigszins beperkt. Wij liggen nog niet bij de groothandel, die willen wij graag betrekken bij het in de markt zetten van onze snacks. Wij verwachten dit jaar een verdubbeling van onze omzet bij de horeca. Op zich is dit niet moeilijk, omdat onze omzet nog beperkt is. Vervolgens willen wij ons richten op de bio-retail. Onze snacks zijn hiervoor uitermate geschikt, met name door onze zes onwrikbare principes." De principes waar Kapoen, die het bedrijf samen met zijn echtgenote Fabienne Muller, op doelt, zijn:

1. Biologisch, puur & eerlijk;

2. Ambachtelijke bouillon van verse groenten en kruiden;

3. Beste kwaliteit en zeer smaakvol door rijke vulling;

4. Veggie (vega of vegan);

5. 100% spelt;

6. Vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen

Royal Spelt Snacks B.V. is producent van biologische snacks, zowel vegetarisch als vegan. Het bedrijf is SKAL-gecertificeerd. De nieuwe fabriek is gevestigd in Nieuwegein.


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page