top of page

Stem nu op Vegan Business!

Vegan Business is genomineerd voor een Vegan Award 2020 in de categorie 'Beste vegan onderneming'. Stemmen van vanaf nu op www.veganawards.nl. De uitreiking van de Vegan Awards vindt dit jaar online plaats op zaterdag 21 november.

Sinds 2010 reikt de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) jaarlijkse de Vegan Awards uit om vegan initiatieven in het zonnetje te zetten en aandacht te vragen voor vegan ondernemers. Van 19 t/m 31 oktober kan iedereen stemmen op zijn/haar/hun favorieten in maar liefst 7 categorieën: beste vegan product, beste vegan (uit)eten, beste vegan (web)winkel, beste vegan socialmediacontent (blog/vlog), beste vegan onderneming, beste vegan (kook)boek en beste vegan initiatief. In verband met Covid-19 is het dit jaar niet mogelijk om de Vegan Awards fysiek uit te reiken. Daarom koos de NVV voor een online evenement. Op 21 november worden alle winnaars bekend gemaakt via www.veganawards.nl.


Stem hier op Vegan Business in de categorie 'Beste vegan onderneming:


Let op: Na het stemmen ontvang je een e-mail vanuit veganawards@veganisme.org met een bevestigingslink. Hier moet je wel even op klikken om je stem te bevestigen, anders telt je stem niet mee! Deze e-mail komt helaas bij veel mensen in de spam-folder.

Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page