top of page

Testdag Natulatte bij Veromatic International B.V.

Bijgewerkt op: 28 jul. 2020

In het kader van de gezamenlijke kernwaarden op gebied van sustainability en innovatie, testte Natulatte op dinsdag 7 juli de nieuwe plantaardige melktopping en cacao van Natulatte in diverse koffiemachines van Veromatic.

Marco de Wildt (l) en Astrid van Santen (Foto: Bram de Mooij)


Tijdens de testdag werd samen gezocht naar de optimale in-cup afstellingen van de Veromatic producten om een heerlijke biologische, 100% plantaardige, lactose vrije Vegacino en cacao van Natulatte te produceren. “Het was een geslaagde dag”, zegt Astrid van Santen, oprichter van Natulatte, tegenover Vegan Business. “Er is nog veel werk aan de winkel, maar daarvoor hebben we deze testdagen natuurlijk ook. We hebben al een mooie cappuccino, maar het kan gewoon nog beter. Het moet ook beter, want je gaat de markt op met iets dat aan alle verwachtingen voldoet. Veromatic had de machines heel mooi gewrapt met de Natulatte-uitstraling. Dat zag er fantastisch uit. Vandaag (donderdag 9 juli, red.) testen we bij Van Duijnen.”

'Je gaat de markt op met iets dat aan alle verwachtingen voldoet'

“De passie en het inspirerende enthousiasme van Astrid tezamen met haar product wat precies past In de huidige tijdsgeest van consumptieve bewustwording is de formule voor succes en een betere wereld”, vertelt Marco de Wildt, Managing Director bij Veromatic International B.V. Het in Dordrecht gevestigde Veromatic heeft zich sinds haar oprichting in 1991 ontwikkeld tot een internationale speler op het gebied van de ontwikkeling en productie van hoogwaardige machines voor warme en koude dranken, voor de professionele markt. Natulatte is producent van vegan havermelk creamers en lattes die geschikt is voor koffieautomaten. De producten van Natulatte zijn niet alleen vrij van dierlijke ingrediënten, maar ook 100% plantaardig, lactosevrij, zero waste en biologisch.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page