top of page

The Avocado Show opent nieuw format in Nederland

Op zaterdag 12 maart opent een nieuwe flagship store van de wereldwijde restaurantketen The Avocado Show haar deuren in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Het is de eerste Nederlandse vestiging buiten Amsterdam. "We kijken er echt naar uit om deze stap buiten Amsterdam te maken", zegt Julian Zaal, co-founder en CEO van The Avocado Show.

De nieuwe vestiging heeft een oppervlakte van 190m2 en 80 zitplaatsen. Het interieur is ontworpen in samenwerking met Aces of Space, het vaste creatieve team waar oprichters Zaal en Ron Simpson mee werken. Na het oorspronkelijke restaurant van The Avocado Show en de to go-variant is het nieuwe shopping mall model het derde format dat sinds de oprichting van het concept in 2017 in de markt wordt gezet. Vorig jaar werden er vestigingen geopend in Londen en Madrid. Deze maand volgt de tweede locatie in Brussel en later dit jaar openen vestigingen in Stuttgart en Parijs. In totaal zijn er nog 21 andere franchise-locaties getekend.

'We vinden het belangrijk om tijdens onze internationale roll-out te blijven vernieuwen'

“Westfield Mall of the Netherlands is een unieke plek voor zo’n flagship locatie en een mooie start voor ons nieuwe shopping mall model", vertelt Zaal verder. "We zien veel kansen en groei op locaties waar restaurants geïntegreerd zijn tussen andere bedrijven en horeca. In die ontwikkeling willen we voorop gaan. We vinden het belangrijk om tijdens onze internationale roll-out te blijven vernieuwen en in ieder format iets nieuws te brengen.” Simpson vult aan dat hij The Avocado Show het liefst naar alle werelddelen willen uitbreiden. "Maar in de VS, Azië en het Midden-Oosten bestaat een mall culture, waar hospitality een groot onderdeel van is. Om hierin mee te kunnen spelen én groeien, kiezen we ervoor ons concept verder te ontwikkelen. Nieuw in dit mall concept zijn de neon accenten en het open floorplan, speciaal opgezet om een laagdrempelige sfeer neer te zetten. Exterieur en interieur zijn hierin één geheel geworden.”

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page