top of page

The Mayo Sisters brengt familie kookboek uit

The Mayo Sisters heeft een familie kookboek op de markt gebracht. Het boek bevat meer dan 40 vega(n) familierecepten. "Ons familiekookboek is eigenlijk een logisch gevolg van de recepten die we al meer dan een jaar elke vrijdag posten op onze socials en website", zegt Helen Hissink van The Mayo Sisters tegen Vegan Business.

"Daarom hebben we afgelopen zomer gebruikt om deze te bundelen en te voorzien van ons familieverhaal en foto’s uit het familiealbum. Het is een heel persoonlijk boek geworden." Martine Hissink, mede-oprichter van The Mayo Sisters, vult aan: "Veel recepten in het boek zijn echte familieklassiekers, die bij ons al jarenlang op tafel komen, omdat we er nou eenmaal geen genoeg van kunnen krijgen. Maar we hebben ook een paar gerechten opgefrist volgens de standaarden van de huidige tijd (minder vetten, meer vega) én we introduceren een aantal nieuwe recepten. Vegetarisch én vegan. Elk vegetarisch recept is bovendien ook heel eenvoudig te veganizen. Hoe? Dat lees je in ons kookboek bij de rubriek Family Favorits."


Feestpakket

De CAP van het The Mayo Sisters Familie Kookboek bedraagt €9,95 en is verkrijgbaar via de eigen webshop, waar ook de mayo's te koop zijn. Helen vertelt tot slot: "Je kunt ook een feestpakket bestellen met de vier smaken Culimayo én het boekje. Elke vegan thuis-chef gaat dit leuk vinden. Ben je gelijk klaar voor de kerst. En we delen de komende weken zeven kerstgerechten op onze socials en website." The Mayo Sisters biedt gratis verzending vanaf €17,96. Verzending vindt plaats binnen 1-2 werkdagen. De culimayo’s van The Mayo Sisters zijn 100% plantaardig en suikervrij en gemaakt met pure natuurlijke ingrediënten. Ze zijn glutenvrij en lactosevrij, bevatten geen kleur- en smaakstoffen en worden geproduceerd zonder sulfiet (E224) en zonder EDTA (E385).

Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page