top of page

Trai Vegan gaat verhuizen in 2021

Trai Vegan, aanbieder van veganistische workshops en masterclasses, gaat in 2021 verhuizen. “We blijven in Utrecht, maar we zullen een ander pand betrekken”, vertelt eigenaar Trai Pasteuning-Watson aan Vegan Business. “We kunnen op die manier meer workshops gaan aanbieden.”

“Waar nu mensen vaak tegen een uitverkochte shop aanlopen, hopen we in 2021 door een groter pand meer plek te hebben. Die gefrustreerde mailtjes doen ons toch wel wat en we voelen aan alles dat het tijd is voor een uitbreiding. Het is natuurlijk ontzettend spannend - zeker met corona - maar ik ben Trai Vegan niet begonnen om het op veilig te spelen. We gaan er dus keihard voor!” Op de vraag waarom zij dit bedrijf gestart is, antwoordt Pasteuning-Watson: “Op een dag in december 2018 wist ik het... Ik word ondernemer! Ik voelde aan alles dat de tijd rijp was, rijp om meer maatschappelijke impact te gaan maken, dus ik zei mijn baan vaarwel, vertelde het aan mijn man - ja, in deze volgorde - en startte een nieuw avontuur. Mijn nieuwe leven als ondernemer. Ik had geen idee hoe of waar te beginnen, maar ik had wel een aantal basisvoorwaarden voor mijzelf en mijn bedrijf gesteld: ‘Iets met mensen, kennisoverdracht, verbinding en plantaardig eten.’ Op dat moment in de markt was vegan food helemaal hot, precies het goede moment voor mijn idee dus. Ik ontwikkelde een kookworkshop met de insteek gemakkelijk, snel & goedkoop, maar wel heerlijk vegan koken. Het bleek een regelrechte hit!”

‘Onze workshops bieden voor iedereen naast een fantastische ervaring en nieuwe kennis ook een bron van inspiratie’

“Alles met één helder doel: mensen leren om gemakkelijk, snel en ontzettend lekker vegan te koken! Genieten van plantaardig eten met zo veel mogelijk gebruik van lokale producten, zodat mensen leren dat duurzamer leven soms al met simpele stappen te realiseren is. Je hoeft niet ineens je hele leven compleet te veranderen om toch maatschappelijk verschil te kunnen maken!” De workshops hebben ruimte voor maximaal 8 deelnemers. “Zodat er voldoende tijd is voor onderlinge verbinding en het bespreken van (praktische) uitdagingen, maar natuurlijk ook om alle ins en outs over (vegan) koken te leren van de docenten en van elkaar.” Het aanbod van workshops wisselt elk kwartaal van thema en inhoud. “Voor kinderen zijn er speciale kinderworkshops en we bieden verschillende masterclasses aan voor de echte gepassioneerde kookliefhebbers die nòg meer willen leren of een bepaalde verdieping zoeken. Bij Trai Vegan is er intussen een diverse doelgroep te vinden die vele gezichten kent: van ervaren vegan thuiskoks tot experimentele vleesliefhebbers. Onze workshops bieden voor iedereen naast een fantastische ervaring en nieuwe kennis ook een bron van inspiratie.”


Kortingsactie

“In verband met de pittige tijd en om het nieuwe jaar vol nieuwe energie in te knallen kun je tot en met 31 januari 2021, alle workshops én masterclasses in februari met €15,- korting per persoon aanschaffen! Gebruik de code #happy2021 in onze online shop. En voor iedereen die het super leuk lijkt om een keer een online workshop van ons te volgen. Op 7, 14 & 21 januari 2021 geven we online kookworkshops in samenwerking met ProVeg voor de Veggie Challenge. Het volgen van de online kookworkshops is gratis.”

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page