top of page

VACATURE - ProVeg zoekt Communicatie- en campagnemanager

Bijgewerkt op: 17 nov. 2021

ProVeg Nederland is op zoek naar een Communicatie- en campagnemanager. "Ons negenkoppige plant-powered team zoekt een nieuwe gamechanger (v/m/x) die onze publieksgerichte communicatie-uitingen en campagnes naar een hoger niveau weet te tillen", schrijft Veerle Vrindts, directeur bij ProVeg Nederland, op LinkedIn.

"Als manager publiekscommunicatie en -campagnes bij ProVeg heb jij bijna alle communicatietouwtjes in handen als het gaat om consumenten en de community van ProVeg. Terwijl andere collega’s werken aan het plantaardiger maken van het voedselaanbod in Nederland, zorg jij dat mensen zelf in actie komen om hun eetpatroon te veranderen, zowel via onze eigen kanalen (nieuwsbrief, website, social media) als via publiekscampagnes zoals de Veggie Challenge en (media)partnerschappen." Volgens Vrindts gaat het om een 'zeer afwisselende functie' binnen ProVeg. "Zo heb je de de leiding over het schrijven van creatieve inhoudelijke teksten voor de Veggie Challenge en andere publiekscampagnes die het eetgedrag van honderdduizenden consumenten kunnen veranderen. Daarnaast bedenk je een communicatiestrategie om ProVeg als merk én community -samen met partners, influencers en ambassadeurs- tot leven te brengen en ontplooit deze strategie samen met jouw team. Er zit ook internationale kant aan deze baan, want in een wekelijks overleg samen met een internationaal ProVeg communicatieteam met collega’s uit o.a. Duitsland, Spanje, UK, Zuid-Afrika en de VS werk je mee aan de internationale communicatiecampagnes van ProVeg en heb je de verantwoordelijkheid over het communicatiegedeelte van de internationale Veggie Challenge campagne.


ProVeg Nederland is een non-profitorganisatie met als doel het versnellen van de overgang naar een plantaardig voedselsysteem. Bij deze stichting verdienen alle medewerkers - van freelancer tot directeur - hetzelfde salaris: €2.482,- bruto per maand.


De vacature vind je hier:


Geïnteresseerden kunnen hun motivatiebrief en CV mailen naar: jobs@proveg.nl.

Solliciteren kan tot woensdag 17 november 2021.


Foto: Chávez van den Born.

Comentarios


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page