top of page

Vegan Bamboo Bar sluit deuren

Door de gevolgen van het aanhoudende coronavirus heeft Vegan Bamboo Bar besloten om haar vestiging aan het Stationsplein, Utrecht te sluiten. Op haar website schrijft het bedrijf na de coronacris terug te keren op een nieuwe locatie.

'De huur is hoog, en zonder hoge omzet kunnen we niet winstgevend zijn', aldus Vegan Bamboo Bar. 'Daarom hebben we besloten om de vestiging van Vegan Bamboo Bar aan het Stationsplein, Utrecht op te heffen. De exacte sluitingsdatum is afhankelijk van onze voorraadniveaus. Dus als je interesse hebt, heb je nog tijd voor de laatste bestelling tot en met deze week vrijdag of zaterdag, want dan is de voorraad waarschijnlijk op. Ga naar onze website voor de laatste status. Door de goede verkoopcijfers in de eerste weken, de uitstekende beoordelingen en enthousiaste reacties van onze gasten willen wij een restaurant openen op een nieuwe locatie na de coronacrisis.'

Opvallend is dat Vegan Bamboo Bar haar bezoekers via een enquête op de website vraagt of zij eventueel mede-eigenaar willen worden om zo te helpen met een herstart van het restaurant.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page