top of page

Vegan Junk Food Bar zoekt franchisenemers

Vegan Junk Food Bar (VJFB) is op zoek naar gekwalificeerde, goed gekapitaliseerde food service-franchisenemers met meerdere vestigingen en gedegen praktijkervaring in het foodservice-segment om het merk in Nederland uit te rollen.

Om de nationale expansie door te voeren, is het bedrijf actief op zoek naar gekwalificeerde franchisenemers. De ideale kandidaat heeft een trackrecord van samenwerking met nationale of internationale merken als distributeur, partner, agent, franchisenemer of licentiehouder en een sterke financiële achtergrond met kennis van de lokale consumentenmarkt. VJFB is op zoek naar kandidaten met een bewezen trackrecord en succes in de horeca en de wens om de komende jaren minimaal 5+ VJFB stores in hun marktgebied te ontwikkelen. Een passie voor veganisme en plantaardig eten is een groot pluspunt. Vanuit de groeiende drang om een plek te creëren waar veganisten en niet-veganisten samen kunnen genieten van vegan junkfood, opende VJFB in 2017 haar eerste restaurant in het monumentale deel van Amsterdam.


Lifestyle merk

Het eerste restaurant ging meteen viraal dankzij wereldwijde (social) media-aandacht. Kort daarna volgden vier extra vestigingen in Nederland. In de herfst van 2020 stak VJFB de grenzen over door een nieuwe flagship store te openen met een revolutionaire vibe in Barcelona. In de afgelopen jaren is de VJFB snel uitgegroeid tot iets veel groters dan een restaurant. Naast bites en drinks biedt de keten nu ook merchandise items aan. Voor franchisenemers heeft het concept een enorme waarde. Niet alleen als restaurant, maar ook als lifestyle merk dat gemakkelijk kan worden uitgebreid naar nieuwe inkomstenstromen.

Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page