top of page

Vegan Masters plaatst eerste smart cooler

Vegan Masters heeft het allereerste meubel van de eerder aangekondigde smart cooler geplaatst bij Hotelschool The Hague in Amsterdam. “De smart cooler heeft een prominente plek gekregen in de centrale hal van de Hotelschool en staat er echt als een eye catcher bij”, vertelt Willem van Rijswijk, formulemanager bij Vegan Masters, tegen Vegan Business.

Gebruikers van de vending automaat zijn: studenten, docenten en medewerkers van de school. Daarnaast heeft de school 20 hotelkamers waarvan de gasten gebruik kunnen maken van de smart cooler. “De eerste feedback is zeer positief en de verkopen zijn naar verwachting. We zien het aankoopgedrag heel natuurlijk ontwikkelen: eerst vertrouwen winnen met onze pastries (de Dark Secret en Monkey Bread), vervolgens proberen kopers onze wraps en sandwiches (Rainbow Wrap, Baba Ghanoush Wrap en Healthy Bastard) om als ze overtuigd zijn van smaak en kwaliteit ook de maaltijden te proberen zoals de Pink Heart Curry en de Veggie Overload Pasta."


Praktijkervaring

De samenwerking tussen Vegan Masters en de Hotelschool gaat verder dan alleen het plaatsen van de smart cooler. "Zo hebben we op dit moment twee groepen studenten die voor ons een aantal onderzoeken uitvoeren. Dit gebeurt vanuit de Hotelschool onder de benaming ‘Industry PRO-ject’, een programma gericht op het opdoen van praktijkervaring door opdrachten voor bedrijven uit te voeren. Dit programma is door de Hotelschool opgezet omdat door COVID-19 vrijwel alle reguliere stages voor tweedejaars studenten niet door kunnen gaan.” Vegan Masters verzorgt zelf het voorraadbeheer en kan op afstand alles inzien wat betreft voorraden, verkopen en houdbaarheid van de producten.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page