top of page

Vegan producten van The Veggie Lovers in Marley Spoon box

Maaltijdbox-aanbieder Marley Spoon neemt vleesvervangers van The Veggie Lovers, ontwikkeld door Future Food Group, op in het receptenaanbod. Eind december 2020 konden klanten al kennismaken met de Vegan Gehaktballetjes van The Veggie Lovers. Binnenkort volgen ook boxen met The Veggie Lovers Vegan Braadworst en The Veggie Lovers Vegan burger.

"We werken graag samen met Future Food Group en voegen hun veganistische en vegetarische opties van het merk The Veggie Lovers toe aan ons menu", vertelt Kay de Wolff, Senior Category Manager EU bij Marley Spoon. "Onze veganistische en vegetarische recepten ondersteunen een gezonde en duurzame levensstijl." Nu meer mensen thuiszitten, is de vraag naar maaltijdboxen gestegen. Mensen willen bewuster eten en volgens Future Food Group zit ook de vraag naar vegetarische gerechten in een maaltijdbox in de lift. Marley Spoon speelt hier goed op in en kiest er weloverwogen voor om deze categorie verder uit te breiden. Klanten bepalen zelf de inhoud van hun box waarbij ze wekelijks kunnen kiezen uit 30 nieuwe recepten. The Veggie Lovers biedt een uitgebreid assortiment vleesvervangers onderverdeeld in traditionele vleesvervangers als burgers, worstjes en gehakt, maar ook diverse smaken reepjes als kip en reepjes als rund en tevens broodbeleg.

'Marley Spoon bewijst op een creatieve manier dat de nieuwste generatie vleesvervangers uitermate geschikt zijn om vlees algeheel te vervangen'

“Met The Veggie Lovers kan elke maaltijd omgetoverd worden naar een heerlijke maaltijd zonder vlees", zegt Laurens Kraaijenbrink van Future Food Group. "We zien dat een deel van de consumenten die minder vlees wil eten, soms moeite heeft om het vleescomponent op een volwaardige manier te vervangen. Marley Spoon bewijst op een creatieve manier dat de nieuwste generatie vleesvervangers uitermate geschikt zijn om vlees algeheel te vervangen, zonder afbreuk te doen aan smaak, mondgevoel en beleving." De vleesvervangers van The Veggie Lovers bevatten toegevoegde vitamine B12 en ijzer en zijn op basis van Europese duurzame soja geproduceerd. De producten zijn tevens arm aan verzadigde vetten en rijk aan eiwitten.

Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page