top of page

Vegan scheurkalender 2021 in herdruk

Na een beperkte eerste oplage, verschijnt de tweede druk van de vegan scheurkalender 2021 'Lekker Plantaardig' medio november. "Het is de eerste keer dat ik deze kalender maak", zegt bedenker Chantal Overgaauw tegenover Vegan Business.

"Ik heb hiertoe besloten, omdat ik voor de cursus Moestuinieren met Kinderen en het magazine Ouders van Nature al flink wat recepten schreef. Ik vind het altijd leuk om geïnspireerd te worden op het gebied van plantaardige voeding en krijg aardig wat recepten toegeschoven. Deze kalender is dan ook in samenwerking met vrienden en familie gemaakt. Heel leuk!" De scheurkalender bevat 260 vegan recepten, vegan voedingsweetjes en informatie over gezonde voeding. Bij de productie wordt gebruikgemaakt van groene stroom en papier met het FSC-keurmerk. Het product wordt met name online verkocht via Ouders van Nature, maar bijvoorbeeld ook via de duurzame webshop Gaiagoods.


De consumentenadviesprijs van 'Lekker Plantaardig' is € 15,99.


Kerstgeschenk

Voor bedrijven is het extra interessant de kalender in bulk aan te schaffen. "Er is een flinke staffelkorting vanaf 100 stuks", vertelt Overgaauw. "Dus erg interessant voor tussenhandel, winkeliers of bedrijven die relatiegeschenken/kerstgeschenken inkopen. Deze staffelkorting verloopt alleen via Ouders van Nature en geldt tot donderdag 29 oktober 2020". De kalender wordt dan voor de kerst gegarandeerd geleverd.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page