top of page

Vegan scheurkalender 2022 bevat recepten van professionele koks

Na de vele enthousiaste reacties op de eerste editie vorig jaar, die zowel vegan als vegetarische recepten bevatte, biedt de vegan scheurkalender 2022 'Lekker Plantaardig' van uitgeverij Woordlicht dit jaar alleen recepten zonder dierlijke producten. Nieuw dit jaar is ook dat een aantal professionele koks een favoriet vegan recept heeft gedeeld.

Met de 2022-editie biedt 'Lekker Plantaardig' niet alleen inspiratie voor veganisten en vegetariërs, het is ook een handige hulp voor mensen die vlees en vis willen afwisselen met een gezonde plantaardige maaltijd. De scheurkalender bevat in totaal 260 recepten, die niet alleen vegan én duurzaam zijn, maar ook zijn afgestemd op de Nederlandse seizoenen. Zo is er bij de samenstelling zoveel mogelijk voor groenten en fruit uit het seizoen gekozen. Daarnaast is de kalender CO2-neutraal geproduceerd door inkoop van Europese groene stroom en compensatie van de resterende CO2-uitstoot. De omslag is bovendien gemaakt van papier uit verantwoord beheerde bossen, terwijl het productieafval -zoals papier en karton- wordt aangeboden voor recycling.


Staffelkorting

'Lekker Plantaardig' biedt doordeweeks een vegan recept, voorzien van een leuke tekening, terwijl in het weekend informatie valt te lezen over gezonde en plantaardige voeding, afgewisseld met weetjes over vega(n), vlees, vis en zuivel. Op de bijbehorende website lekkerplantaardig.nl vinden consumenten Nederlandse restaurants waar ze plantaardig kunnen eten. Via een zoekfunctie vinden bezoekers een restaurant in de buurt, maar wordt ook duidelijk of een restaurant bezorgt, of de hond mee mag, of het rolstoelvriendelijk is en of er parkeergelegenheid is. De database wordt dagelijks aangevuld. De CAP bedraagt €15,99. 'Lekker Plantaardig' is verkrijgbaar via de betere boekhandel of online via de eigen site. De scheurkalender kan ingekocht worden als relatie- of kerstgeschenk. Vanaf 25 exemplaren wordt een staffelkorting gehanteerd.

Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page