top of page

'Verkoop vegan spareribs groot succes'

"Het eerste weekend was een groot succes", zegt Mireille Sanches namens Vegan Junk Food Bar (VJFB) over de verkoop van de vegan spareribs. VJFB is de eerste restaurantketen ter wereld waar de zogeheten Heppi Ribs worden verkocht.

Sanches vertelt verder tegen Vegan Business: "Fans en nieuwsgierige klanten kwamen speciaal voor de ribs naar onze restaurants. De reacties waren erg positief. Ook de carnivoren waren behoorlijk onder de indruk van de smaak en textuur."


Ojah

De populaire Nederlandse vegan restaurantketen werkte voor de volledig plantaardige spareribs samen met producent Ojah, die het revolutionaire product eind 2019 presenteerde op de Food Ingredients Europe vakbeurs in Parijs. De Heppi Ribs zijn gemaakt op basis van gele erwten en water, zijn glutenvrij en zitten volgens de makers vol met proteïnen. "De unieke en verfrissende aanpak van Vegan Junk Food Bar om consumenten te bereiken met hoogwaardige, plantaardige gerechten, past perfect bij het innovatieve en duurzame karakter van Ojah", zegt Joeri Hollink, hoofd productontwikkeling bij Ojah.


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page