top of page

Winnaars Vegan Awards 2021 bekend

Dit jaar hebben zeven winnaars een felbegeerde Vegan Award in ontvangst genomen. "De Vegan Awards zijn een waardering voor het harde werk van iedereen die veganisme toegankelijker maakt". aldus NVV-voorzitter Emile Dingemans. "Ik ben heel trots dat we als vereniging deze verkiezing elk jaar mogelijk kunnen maken."

De Vegan Awards worden sinds 2012 jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV). Op zaterdagavond 20 november vond de bekendmaking van de Vegan Awards 2021 plaats. De Awards, een jaarlijks terugkerend evenement van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV), werden dit jaar uitgereikt tijdens een live online uitzending op locatie bij Jack Bean in Rotterdam. De stembussen waren dit jaar van 4 tot en met 24 oktober geopend. Het publiek kon stemmen op een van de zes genomineerden in elk van de zeven categorieën. In totaal werden bijna 24.000 stemmen uitgebracht door 6.900 stemmers. De award voor ‘Beste vegan foodservice’ ging dit jaar naar Vegan Masters. In de categorie ‘Beste vegan literatuur’ mochten we een award uitreiken aan Esther Ouwehand voor haar boek ‘Dieren kunnen de pest krijgen. En dan?

Those Vegan Cowboys namen een award in ontvangst in de categorie ‘Beste vegan onderneming’. Als ‘Beste vegan product’ koos vegan Nederland Hands Off My Chocolate - Vegan Caramel Seasalt. STUDIO KONIJNENVOER won in de categorie ‘Beste vegan restaurant’ en de award voor ‘Beste vegan (social media) initiatief/campagne’ ging dit jaar naar De vegan aanbiedingen - Bonusvegan. Dutch Vegan Bakery mocht de award voor ‘Beste vegan (web)winkel' mee naar huis nemen.

Commenti


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page