top of page

YB by Yoghurt Barn komt met vier smaken in portieverpakking

Eind maart brengt YB by Yoghurt Barn vier smaken in portieverpakking op de markt. "We merken dat plantaardige bowls als ontbijt, lunch en tussendoortje enorm in trek zijn", zegt Wouter Staal, oprichter en mede-eigenaar van YB by Yoghurt Barn, tegen Vegan Business.

"Daarom brengen we nu vier smaken in portieverpakking op de markt, zodat nog meer mensen kunnen genieten van lekker en plantaardig eten." Vanaf week 13 zullen de YB Oats Cinnamon, Raspberry, Chocolate en Peanutbutter-Banana instromen in het assortiment van o.a. AH to go en Kiosk, maar ook bij cateraars, Jumbo City, SPAR university, SPAR city flitsbezorgers. YB, voorheen Yogurt Barn, heeft zelf dertien vestigingen in Nederland.


Positieve impact maken

Staal benadrukt dat hij het belangrijk vindt dat hij met zijn volledige bedrijf, dus zowel de vestigingen van YB als de producten, klimaatpositief onderneemt. "We meten alles van A tot Z en we leggen de focus op reductie van broeikasgassen. Wat er overblijft, wordt gecompenseerd door bomen te planten met Trees for All. Hierdoor hebben we samen met onze gasten en fans altijd een positieve impact. Dat is waarom we dit doen!" Een jaar geleden ontving YB het certificaat B Corp. In september 2021 lanceerde het bedrijf haar eerste producten zonder enige ervaring in foodretail en foodservice. Inmiddels zijn de dierlijke yoghurts bijna allemaal vervangen door plantaardige versies. Volgend jaar wil YB by Yoghurt Barn volledig diervrij zijn.


Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page