top of page

Confiserie Jonas wil one-stop-shop zijn voor duurzame vegan chocolade

Bijgewerkt op: 6 aug. 2020

Confiserie Jonas wil voor bedrijven de partner zijn in hun zoektocht naar lekkere chocolade en coatings voor hun eigen vegan en dus koemelkvrije producten. Dat zegt ondernemer Jonas Hoekman tegen Vegan Business. “Ook mensen die niet vegan zijn of geen koemelkallergie hebben, wil ik laten proeven hoe lekker mijn producten zijn.”

Het in het Vlaamse Oudenaarde gevestigde Confiserie Jonas is producent van chocolade en zoetwaren. Toen de Belgische chocolatier Jonas Hoekman in 2014 vegan werd, werd zijn chocolade dat ook. Ale producten zijn volledig vegan en dus vrij van koemelk en lactose. Om verder te groeien en zijn droom werkelijkheid te maken, voert Hoekman momenteel een crowdfundingsactie op Kickstarter.

'Ik werk ook aan innovatie op het gebied van suikerreductie'

“Ik wil premium halffabricaten produceren in de vorm van coatings voor ijsjes, druppels of chuncks voor granola, die volledig vegan zijn en indien gewenst ook gepersonaliseerd. Ik ben de one-stop-shop voor alles dat met duurzame vegan chocolade en confiserie te maken heeft. Na de succesvolle crowdfunding wil ik voor bio-certificatie gaan. Ik werk ook aan innovatie op het gebied van suikerreductie. In de loop van 2021 wil ik ook de eerste creamy white low sugar op de markt brengen die tevens ook bio-gecertificeerd zal zijn."


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page