top of page

Groenten van Roos brengt mensen dichter bij de natuur

Veganistisch restaurant Groenten van Roos in Sittard heeft een leuk idee bedacht om mensen dichterbij de natuur te brengen door middel van picknickmanden. “Deze heb ik hier in de zaak staan en mogen mensen lenen om buiten lekker te gaan picknicken”, zegt ondernemer Roos ten Zeldam tegenover Vegan Business.

“We zijn momenteel alleen open voor afhaal en er zijn in Sittard zoveel mooie plekjes om buiten te zitten, dus dit is een mooie compensatie”, vertelt Ten Zeldam verder. “Het idee is ooit ontstaan, omdat ik geen terras had en graag mensen dichter bij de natuur wilde brengen."


"Mensen kunnen óf zelf een lunch samenstellen van mijn huidige menu (dat wisselt elke maand), óf ze kunnen een kant-en-klare picknick door mij laten samenstellen met al mijn favorieten. De mand zelf krijg je er zonder kosten in bruikleen bij, inclusief een handgetekende plattegrond van alle mooie plekjes in Sittard."

'De mand zelf krijg je er zonder kosten in bruikleen bij, inclusief een handgetekende plattegrond van alle mooie plekjes in Sittard'

Groenten van Roos serveert plantaardige gerechten, die daarnaast ook glutenvrij zijn, geen geraffineerde suikers bevatten en zoveel mogelijk biologisch zijn. Het restaurant is gevestigd aan de Paardestraat 22 in Sittard. Naast het runnen van het restaurant, organiseert Ten Zeldam verschillende workshops, verzorgt ze catering en heeft ze het kookboek ‘Groenten van Roos’ op de markt gebracht.


Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page