top of page

Jack Bean doneert aan Erasmus MC

Het vegan restaurant Jack Bean uit Rotterdam heeft 100 plantaardige maaltijden gedoneerd aan verpleegkundigen van het Erasmus MC. "Een enorm fijn lichtpunt in een tijd die voor ons bedrijf Jack Bean en ons team bepaald niet makkelijk is", schrijft Jack Bean-oprichter Matthijs Huis in ‘t Veld op LinkedIn.

"Het leek Pepijn Schmeink en mij tussen alle negativiteit door een mooi idee om onze voedzame maaltijden aan te bieden aan hardwerkende medewerkers in de zorg. Een mooie kans ook voor ons team om iets goeds te doen, ondanks dat de wereld om je heen soms in elkaar lijkt te donderen. Hans-Peter Schilte organiseerde het voor ons in het ziekenhuis en Willem Blom bleek bereid om voor deze maaltijden te betalen en zo ook ons bedrijf te steunen. Samen hebben we een fantastische win-win-win gecreëerd: voor de verpleegkundigen een goede gezonde maaltijd, voor ons een beetje extra omzet en voor Willem een positieve maatschappelijke bijdrage in crisistijd."

Huis in 't Veld schrijft verder dat ze dit vaker willen doen en roept ondernemers op tot samenwerking. "Voor € 5,- per maaltijd leveren wij zorgmedewerkers in Rotterdam een smakelijke, duurzame en 100% plantaardige maaltijden. Jack Bean maakt hier geen winst op, het is voor ons een manier om onze lopende kosten in deze tijd beter te kunnen dekken. Welke ondernemers, investeerders, filantropen of andere betrokken mensen willen hierbij helpen? Ik hoor graag van jullie!"


Comments


Banner Vegan Business (2).png
adv banner 240x400.jpg
bottom of page